Call us:

+268 79437981

Blog Details

Dificultăți în gestionarea finanțelor și a afacerilor personale

Dificultăți în gestionarea finanțelor și a afacerilor personale

Într-un comunicat de presă , Maria Montoro Edwards, Ph.D., Președinte și CEO al MFHS, a declarat: „Serviciile de sănătate maternă și familială iau în serios protecția informațiilor personale ale pacienților și angajaților noștri. Înțelegem inconvenientele sau îngrijorarea pe care acest incident le poate cauza și ne angajăm să consolidăm securitatea sistemelor noastre pentru a preveni repetarea acestui tip de incident.”

MFHS deservește nevoile de sănătate și nutriție a peste 90.000 de femei, bărbați și copii anual în 17 comitate din Pennsylvania.

Boala Alzheimer este o boală cronică, debilitantă a creierului, care afectează 6,2 milioane de americani și familiile acestora. Dacă dumneavoastră sau persoana iubită ați fost diagnosticat cu acest sau alt tip de demență, Medicare vă va ajuta să acopere serviciile medicale și de sănătate mintală, consumabilele medicale și medicamentele eliberate pe bază de rețetă.

Recomandări cheie:

 • Persoanele cu Medicare Original și Medicare Advantage pot avea o evaluare cognitivă cu vizita lor anuală gratuită de sănătate.
 • Persoanele în vârstă și persoanele care îi îngrijesc ar trebui să execute directive avansate de asistență medicală pentru a reduce incertitudinea care implică deciziile de îngrijire a sănătății.
 • Persoanele eligibile cu boala Alzheimer se pot alătura oricând unui Plan Medicare pentru nevoi speciale (SNP).
 • Este posibil ca Medicare să nu acopere costurile serviciilor de care aveți nevoie, cum ar fi asistența personală și îngrijirea pe termen lung.

Echipa dumneavoastră de asistență medicală și resursele comunității vă pot ajuta, de asemenea, să profitați la maximum de planul dumneavoastră Medicare.

Evaluarea cognitivă pentru boala Alzheimer

În timpul vizitei anuale gratuite de sănătate în cadrul Medicare, furnizorul dumneavoastră de asistență medicală ar putea efectua o evaluare cognitivă pentru semne de tulburări de memorie. Acestea includ:

 • Probleme de concentrare, de a învăța lucruri noi sau de a-și aminti.
 • Probleme în luarea deciziilor de zi cu zi.
 • Dificultăți în gestionarea finanțelor și a afacerilor personale.

Partea B Medicare acoperă, de asemenea, o examinare mai amănunțită de către medicul dumneavoastră sau un specialist pentru a stabili sau confirma un diagnostic de boală Alzheimer. În acest moment, medicul dumneavoastră vă va ajuta să stabiliți un plan de îngrijire pentru gestionarea simptomelor, să faceți aranjamente în avans pentru un plan de îngrijire și să aflați despre resursele comunității.

După ce vă îndepliniți deductibilitatea din partea B, veți plăti 20% din suma aprobată de Medicare.

Directive avansate de îngrijire a sănătății pentru persoanele cu Alzheimer

Instrucțiunile prealabile pentru îngrijirea sănătății sunt înregistrări scrise ale preferințelor unei persoane privind îngrijirea sănătății. Aceste documente devin efective după ce persoana devine incapabilă să ia propriile decizii. Persoana trebuie să fie în măsură legal să-și execute directivele privind îngrijirea sănătății, care pot include:

Testamentul viu. Prezintă dorințele unei persoane pentru îngrijire medicală dacă persoana devine permanent inconștientă și nu poate decide cu privire la tratamentul de urgență.

O procură durabilă pentru îngrijirea sănătății. Desemnează un agent sau un împuternicit pentru a lua decizii de îngrijire a sănătății în numele unei persoane, dacă persoana respectivă nu poate face acest lucru.

Ordinul de a nu resuscita (DNR). Instruiește profesioniștilor din domeniul sănătății să nu efectueze RCP dacă pulsul sau respirația unei persoane se oprește.

Îngrijitorii trebuie să se asigure că persoana cu boala Alzheimer are agenți, medici și avocați autorizați Medicare să comunice cu îngrijitorul. Acest lucru permite părților implicate să discute facturile, cererile de asigurare de sănătate și îngrijirea.

Medicare SNP pentru pacienții cu Alzheimer

Persoanele cu boala Alzheimer se pot înscrie într-un plan Medicare pentru nevoi speciale (SNP) . SNP-urile Medicare sunt planuri Medicare Advantage sau Partea C care limitează calitatea de membru la persoanele din anumite grupuri, cum ar fi persoanele cu această demență. Vă puteți înscrie oricând.

Pentru a vă alătura unui SNP Medicare, trebuie să aveți părțile A și B Medicare, să locuiți în zona de servicii a planului și să îndepliniți criteriile de eligibilitate pentru:

Afecțiune cronică SNP (C-SNP). Pentru persoanele cu una sau mai multe afecțiuni severe, invalidante și cronice, inclusiv demență și probleme specifice de sănătate mintală și neurologice.

SNP instituțional (I-SNP). Pentru persoanele care trăiesc în comunitate, dar au nevoie de îngrijire la nivel instituțional.

SNP dublu eligibil (D-SNP). Pentru persoanele care se califică atât pentru Medicare, cât și pentru Medicaid.

SNP-urile Medicare acoperă toate serviciile pe care planurile Medicare Advantage trebuie să le ofere, inclusiv medicamentele eliberate pe bază de rețetă. Ei pot avea, de asemenea, servicii suplimentare adaptate grupului lor special. Unele SNP necesită alegerea unui medic primar sau trimiteri către specialiști, în timp ce altele acoperă serviciile în afara rețelei. Verificați planurile pentru detalii.

Costurile și disponibilitatea Medicare SNP

Asigurătorii privați gestionează SNP-urile Medicare, astfel încât disponibilitatea, beneficiile și costurile pot diferi între companii și locații. Companiile de asigurări se alătură sau părăsesc Medicare în fiecare an, astfel încât un anumit SNP poate fi sau nu întotdeauna oferit în apropierea dvs.

Vă puteți aștepta să plătiți costurile exacte care vin cu un plan Medicare Advantage. Dacă aveți Medicare și Medicaid, totuși, majoritatea cheltuielilor dvs. vor fi acoperite.

Ce nu va acoperi Medicare pentru boala Alzheimer

Persoanele cu Alzheimer pot avea nevoie de servicii pe care Medicare nu le acoperă. Ei sau familiile lor vor trebui să plătească din buzunar pentru astfel de cheltuieli dacă pacientul nu are Medicaid sau asigurare de îngrijire pe termen lung.

Medicare nu acoperă:

Îngrijire personală sau îngrijire cu custodie. Inclusiv plătirea cuiva pentru a ajuta la îmbăiere, îmbrăcare și alte sarcini zilnice.

Ingrijire pe termen lung. Inclusiv îngrijirea de zi pentru adulți, șederea în azilul de bătrâni de peste 100 de zile și costurile de viață asistată.

Planificare timpurie pentru persoanele cu boala Alzheimer

Boala Alzheimer și demența afectează fiecare persoană în mod diferit, așa că nu este posibil să se prezică cât de repede sau de sever poate scădea capacitatea lor de a-și gestiona îngrijirea sănătății. Unii oameni chiar și cu demență timpurie pot să nu fie capabili din punct de vedere emoțional sau cognitiv să facă față deciziilor dificile. Cel mai bine este să faceți și să actualizați aranjamentele acum, astfel încât să puteți gestiona problemele curente și să stabiliți pașii următori.

Este posibil să trebuiască să utilizați îngrijire la domiciliu și pe termen lung, care poate include un asistent de îngrijire personală sau un asistent medical la domiciliu. Pe măsură ce boala persoanei dragi progresează, ați putea dori să luați în considerare comunitățile de viață asistată, îngrijirea memoriei sau casele de bătrâni. Cu toate acestea, este posibil ca Medicare să nu acopere aceste aranjamente decât dacă aveți nevoie și obțineți îngrijire calificată.

Luați în considerare obținerea ajutorului de la un manager de îngrijire geriatrică cu experiență în astfel de situații. Acești specialiști pregătiți pot acționa ca „rude profesioniste” pentru a vă ajuta să construiți un plan de îngrijire pe termen lung și să accesați servicii adecvate. Unele SNP Medicare folosesc coordonatori de îngrijire pentru a ajuta beneficiarii să găsească informații și să acceseze servicii.

Boala Alzheimer este o tulburare progresivă a creierului fără un tratament cunoscut. Costurile de asistență medicală pentru pacienții cu Alzheimer sunt în creștere, adăugând la povara financiară și emoțională a gestionării bolii. Serviciile sponsorizate de Medicare pot ajuta la ameliorarea acestei tensiuni și la stimularea sănătății, bunăstării și demnității optime a celor dragi care se confruntă cu pierderea memoriei.

Resurse avansate de planificare a îngrijirii pentru persoanele cu Alzheimer

Sprijinul pentru călătoria ta cu Alzheimer este la doar un clic sau un apel telefonic distanță. Agențiile locale de servicii sociale pot oferi sfaturi sau recomandări către organizații care pot ajuta. Consultați Alzheimers.gov pentru informații și asistență gratuită.

A avea un ghid rapid și ușor pentru modificările acoperirii tale Medicare pentru 2023 este o modalitate de a obține informații utile fără a citi articole obositoare. Mai jos am venit cu câteva întrebări frecvente. Există referințe în întrebările frecvente pentru a vă ajuta să găsiți mai multe informații, dacă este necesar.

Recomandări cheie:

 • Întrebări frecvente oferă consumatorilor informații adecvate pentru a lua decizii informate cu privire la acoperirea Medicare pentru 2023.
 • Înscrierea deschisă este de la 1 octombrie 2022 până la 7 decembrie 2022, pentru acoperirea anului 2023.
 • Noua dvs. acoperire va începe la 1 ianuarie 2023. De la 1 ianuarie până la 31 martie, vă puteți schimba planul Medicare Advantage.
 • Medicare original nu include proteze dentare, examene oftalmologice pentru ochelari prescripți, îngrijire pe termen lung, chirurgie estetică, terapie prin masaj sau aparate auditive.

Când este perioada de înscriere?

Perioada de înscriere la Medicare durează de la 1 octombrie până la 7 decembrie 2022. Noua dvs. acoperire va începe la 1 ianuarie 2023. De la 1 ianuarie până la 31 martie, vă puteți modifica planul Medicare Advantage, iar acesta va intra în vigoare în prima dintre luna urmatoare.

Ce este Medicare Advantage?

Medicare Advantage este un plan pre-aprobat de la o companie privată care oferă acoperire. Acestea includ Medicare Partea A, Partea B și Partea D. Este posibil să fiți limitat la furnizorii din rețeaua companiei respective și este posibil să aveți nevoie de aprobare prealabilă pentru anumite proceduri sau prescripții. Aceste planuri au adesea costuri mai mici din buzunar și pot oferi beneficii suplimentare.

Ce este Medicare original?

Medicare original include părțile A și B. Puteți alege să obțineți și acoperire pentru partea D (prescripție). De asemenea, puteți adăuga o asigurare suplimentară numită Medigap. Pentru a obține acoperire Medicare, trebuie să vă înscrieți fie pentru Medicare Original, fie pentru Medicare Advantage.

Există o diferență de preț sau de acoperire între Original Medicare și Medicare Advantage?

Da. Cu Original Medicare, puteți merge la orice medic sau spital care ia Medicare în SUA. Medicare Advantage este limitat la cei din rețeaua lor de asigurări. Original Medicare are de obicei o coasigurare de 20% după ce ați atins deductibilitatea. Costurile din buzunar pentru cei care beneficiază de Medicare Advantage vor diferi în funcție de planul selectat.

Ce este o primă și cum știu care este prima mea în 2023?

O primă este plata dvs. lunară pentru Medicare. Majoritatea oamenilor nu trebuie să plătească o primă pentru partea A. În 2023, primele vor fi de 164,90 USD pe lună, dar pot fi mai mari dacă vă aflați într-o categorie de venit mai mare. Se adaugă o penalizare pentru înscriere întârziată de 10% dacă ați fi putut să vă înscrieți pentru acoperirea părții B și nu ați făcut-o. Acest lucru nu se aplică dacă vă calificați pentru o perioadă specială de înscriere. Primele din partea D vor varia în funcție de planul pe care l-ați selectat.

Cât costă un program Medicare Partea D în 2023?

Prima lunară estimată pentru un plan autonom Medicare Part-D este de 43 USD. Aceasta a crescut față de 2022, când prima lunară era de 39 USD. Aceasta este o creștere de aproximativ 10%.

Ce este o perioadă specială de înscriere?

După perioada inițială de înscriere, este posibil să vă puteți înscrie în partea B sau în partea A în anumite circumstanțe.Pentru mai multe informații, vizitați https://sexgod-me-gummies-official.top/ .

Contents

Compare Properties
Add properties to compare.