Call us:

+268 79437981

Realtor

1964joaquincrow

Unit 6 Westpoint Enterprise Park

Overview

Melyek a póker különböző változatai?

Nyilvánvalóvá vált, hogy a WPT játékosai nagyon következetesek, és hatalmas küzdelmet tudnak felállítani a nagy szintű eseményekben. Néhány legsikeresebb játékos a WPT-ből is megtalálható a főbb golfeseményekben. Másrészt, ha egy potnak csak 7 van, akkor minden 2 tét után csak 5 dollárt nyer. Például, ha egy pot 20 órakor kezdődik, és 20 zsetonnal rendelkezik, akkor legalább .30 tétet kell tennie. Tehát tartsa szem előtt ezeket a dolgokat, mielőtt bármilyen fogadási döntést hozna.

Mindez azonban attól függ, hogy hogyan épül fel a pot. Ez egy játék, ahol meg kell blöffölni, így próbálja meg, hogy hihető. Ha megpróbálsz blöffölni, győződjön meg róla, hogy a lehető legmagasabb kezed van. Ha van egy pár tucat, akkor nem fogja megnyerni a kezét, így meg kell hajtani. Például, ha a flop jött A 10 9, akkor lehet, hogy egy pár ász. Minden játékos megnézi a két kártyát, amelyeket tart, és a játékosok bármilyen oldalsó tétet tesznek, mint például a vakok.

Minden játékosnak két lapja van, és ezeket az asztalra helyezik, ahol az osztó hét lapot oszt ki. Azt is választhatja, hogy játsszon egy versenyen, amely lehetővé teszi, hogy versenyezzen más játékosokkal a világ minden tájáról. A póker online játékát többféle módon is lejátszhatja, beleértve más emberekkel való játékot, vagy számítógép ellen játszhat. Íme a póker játékban elérhető fogadási típusok listája, és hogyan befolyásolhatják a játékot.

Az idő kedvéért csak a “hajlításról” beszélünk, ami azt jelenti, hogy amikor egy játékos meg akarja hajlítani a póker kezét. Módszer: Fold és fold-to-reassess (ha valaki által tett fogadás nem változtatja meg a véleményét). Egy asztali készpénzes játékban, ahol egy játékos összecsukta a kezét, és már nem aktív a kezében, amikor nem túl sok játékos maradt a kezében, hogy összecsukja, negatív következményekkel jár a összecsukott játékos számára.

Módszer: Check-raise (ha valaki fogadása meggondolja magát). Ennek oka lehet az olyan okok miatt, mint például De a legtöbb játékban van rake, vagy beépített a játékba (például texas holdem poker Holdem), vagy a törvény (például rulett), és ez vonatkozik az összes online játékosra (nem csak a készpénzes játékosokra), függetlenül rangjuktól. Néhány típusú játéknak valamivel magasabb a rake, mint másoknak. Egyes kaszinók ezt díjnak nevezik, bár van néhány kivétel szám alatt van bejegyezve.

Hozd hozzá a megjegyzést? Az IGM Limited Ausztráliában ABN 97 605 629 1. Copyright – Játssz Bingo Ausztrália. Az IGM Limited engedéllyel rendelkezik a weboldal működtetésére Ausztráliában az NSW engedély száma szerint Play Bingo Australia az IGM Limited által üzemeltetett weboldal. Ha nem érdekli a rakebacks, vagy csökkenteni szeretné a díjakat, van módja annak, hogy ezt tegye.

Daily Views

Write a Review

Compare Properties
Add properties to compare.