Call us:

+268 79437981

Blog Details

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că diferite zone se confruntă cu alergii așa cum nu au avut niciodată până acum.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că diferite zone se confruntă cu alergii așa cum nu au avut niciodată până acum.

Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

În fiecare an din istoria recentă a văzut un ingredient zgomotos apărut ca regina domnitoare a lumii pielii. În 2019, a fost CBD calmantă de piele; În 2020, a fost bakuchiol care imită retinolul; iar în 2021, a fost CICA de combatere a inflamației. Dar aceste active au avut momentele lor să strălucească – atât pe Tiktok, cât și în dulapurile noastre de frumusețe – și, în conformitate cu esteticianul Renée Rouleau, acum, când este 2022, este timpul să facă loc pentru domnitorul de rutină din acest an: ciuperca de urechi de argint.

altfel cunoscut sub numele de Tremella fuciformis sau ciupercă de zăpadă, acest ingredient nu este nou. A fost o bază în medicina chineză de secole, dar a început recent să apară în topice ușor disponibile. Potrivit lui Rouleau, acesta este din motive întemeiate.

Ciuperca de urechi de argint este compusă din trei activități ale puterii care vă ajută să vă hrăniți tenul. Primul este polifenolul, un antioxidant puternic care luminează pielea și combate daunele radical liber care duce la linii fine, riduri și decolorare. Următoarele sunt triterpene, cunoscute pentru medierea semnelor de inflamație. Și, în sfârșit, există polizaharide, care atrag și dețin umiditate. Această combinație impresionantă de ingrediente întărește sistemul imunitar al pielii, calmează iritarea și inflamația și oferă hidratare.

povești conexe Puteți să vă lucrați mușchii de bază în aproape orice direcție, făcând abs-uri în picioare, sit-up, scânduri și târâtoare. Dar dacă vă confruntați cu dureri de spate mai mici din exercițiile de bază pe care le faceți în timp ce vă culcați, veți dori să vă reparați forma.

Simțirea durerii în coloana vertebrală lombară sau în vertebrele spatelui inferior, este extrem de frecventă cu mișcări concentrate pe AB, cum ar fi exercițiul inferior al picioarelor, loviturile de flutter și loviturile de foarfecă. Toate acestea implică culcat pe spate și mișcarea picioarelor fără ca ele să atingă pământul. În timp ce sunt considerați exerciții productive, de întărire AB, mulți oameni fac această greșeală prea obișnuită din nou și din nou: arcuirea spatelui inferior în timpul mișcării.

Cea mai frecventă greșeală pe care o văd pe oameni care fac oamenii care fac În clasă nu își fixează spatele inferior pe covorașele lor, spune Heather C. White, antrenor și fondator al Trillfit. Când partea inferioară a spatelui nu este plantată, nu vă implicați pe deplin miezul și, în timp, acest lucru poate duce la stres prelungit pe spate. Veți ști dacă acest lucru vi se întâmplă dacă simțiți mai mult dureri incomode în partea inferioară a spatelui decât o bună durere în mușchii AB după ce faceți aceste exerciții.

Dacă faceți aceste mișcări corect, veți beneficia dintr -un nucleu mai puternic. Cu o formă adecvată, loviturile de flutter, scăderea picioarelor și jackkns-urile [o altă mișcare la nivel laic] sunt incredibile pentru abs-urile inferioare, spune White. Când spatele nu este ferm pe covoraș tot timpul, nu numai că îți vei răni coloana vertebrală, dar nu vei face nimic pentru mușchii tăi AB. Doar pentru că îți poți muta picioarele mai jos pe pământ nu înseamnă că https://harmoniqhealth.com/ro/wow-bust/ ai abs mai puternic, spune Rebecca Louise, antrenor de mentalitate și fitness și autor al It Take Grit. Totul este despre cât de angajat este miezul tău.

Pentru a face corect piciorul exercițiului inferior, stai pe covorașul tău cu picioarele drepte în aer și picioarele flexate. În timp ce vă fixați întregul spate pe covoraș și implicați -vă abs, coborâți încet ambele picioare împreună, fie unul la un moment dat spre podea, fără a atinge pământul și ridicați -vă înapoi. Dacă aveți nevoie de sprijin suplimentar, puteți așeza mâinile împreună într -o poziție triunghiulară, cu vârful degetelor atingându -vă sub spate, în timp ce faceți exercițiul, spune White. Sau puteți așeza un prosop sub partea inferioară a spatelui, în conformitate cu butonul de burtă. Îndepărtați -vă șoldurile și trageți -vă butonul în coloana vertebrală, astfel încât prosopul să nu se miște, spune Louise. De îndată ce prosopul începe să alunece, veți ști că ați mers destul de jos.

Povești conexe Spre deosebire de încărcarea mașinii de spălat vase, temperatura mașinii de spălat este un subiect controversat. Unii oameni folosesc exclusiv apă rece. Alții înjură prin temperaturi fierbinți pentru cele mai sumbre încărcături de rufe. Dar există o artă de a alege temperatura potrivită a mașinii de spălat și are un impact foarte mare pe longevitatea hainelor tale.

Îmi place să folosesc toate setările mele de temperatură diferite, spune Katie Jennings, managerul consumatorilor tehnici de perspectivă la a șaptea generație. Pentru a ști când să -l mențineți răcoros și când să transformați căldura, Jennings spune să acorde atenție instrucțiunilor de îngrijire, nivelului de sol și cât de mult vă pasă de un articol.

, dar înainte de acele articole Chiar atinge mașina de spălat, Jennings spune să încerce să obțină un număr decent de uzură. Pentru mediu, este mai bine să nu vă spălați hainele până când nu sunt cu adevărat murdare, spune ea. Deci, evident, hainele copiilor tăi sunt într -adevăr murdari, dar dacă stai doar la biroul tău și nu ai vărsat cu adevărat nimic, probabil că combo -ul de pantaloni și cămașă are viața a rămas în el.

apă rece

În timp ce există un timp și un loc pentru setări mai calde, Jennings spune că veți dori să folosiți apă rece pentru majoritatea încărcărilor. Apa rece ajută la protejarea, în special, la culorile tale, spune ea. Este mai blând, este mult mai bine pentru mediu. Iar majoritatea detergenților sunt formulați pentru a fi la fel de eficienți în apa rece.

povești conexe Următoarea lună plină în Scorpionul din 2021 este, de asemenea, o supermoană, aducând transformarea și împingându-ne să acordăm prioritate protejând un sentiment de iubire de sine și de valoare de sine. O lună plină apare atunci când luna este exact opusă față de soarele din cer, iar când este o supermoană, vă puteți aștepta să simțiți o potență suplimentară. Această supermoană specială, poreclită Luna roz Full, are loc pe 26 aprilie la 11:32 p.m., ET, cu luna plină formând o opoziție puternică cu un Stellium Taurus, care descrie trei sau mai multe planete care călătoresc într -un singur semn. Acest stelum este format din Soarele Taurului, Mercur, Venus, Uranus și Luna Neagră Lilith. Alinierea planetară ne determină să eliberam ceea ce nu mai funcționează, schimbăm, schimbăm sau luăm decizii care sunt mai mult în aliniere față de sacrificarea a ceea ce ne aduce bucurie.

Pentru mulți, efectul lunii pline în Scorpion 2021 va fi sentimentul de a fi la o răscruce. Decizia de a părăsi un loc de muncă, de a se muta într -o nouă locație, de a schimba un contract, de a încheia o relație sau de a începe unul poate apărea în acest moment. Și dacă o situație actuală de viață aduce disconfort și rezistență, tranzitul astrologic ar putea împinge deciziile bruște și pivotale. Acest lucru se datorează planetei abundenței și iubirii, Venus călătorind în semnul său de acasă al Taurului. Când o planetă se află în semnul său de acasă, își poate exprima întreaga frecvență. Asta înseamnă că nu numai că această lună plină de Scorpion din 2021 aduce eliberare, dar, prin această tensiune, ne încurajează să ne îmbrățișăm valoarea.

Nu numai că această lună plină de scorpion din 2021 aduce eliberare, ci prin intermediul lansării, dar Această tensiune, ne încurajează, de asemenea, să ne îmbrățișăm valoarea.

Luni complete luminează ceea ce a fost ascuns și, în special, cu planeta de comunicare Mercur în amestec, această superrmon particular aduce noi informații care ar putea fi viață- modificarea. Black Moon Lilith și Uranus în energia Taurului ne împinge, de asemenea, să ne comunicăm valoarea în timp ce ne revendicăm suveranitatea și ceea ce simțim este corect.

povești conexe

yoga este bun pentru tine. Nu există nici o certare cu asta. Am încercat să rezist în practică atât de mult timp în favoarea unor antrenamente de intensitate mai mare, plină de transpirație, până când am fost împins într-o clasă. A fost nevoie doar de câțiva câini orientați în jos pentru a-mi da seama că o să mă agăț. Dacă ai făcut yoga, sunt sigur că mă simți când spun că practica are beneficii de minte și corp incontestabile.

Unul dintre motivele pentru care am fost atât de ezitant să mă scufund a fost că m -am gândit Că nu a fost o modalitate bună de a -mi transpira. Îmi place să mă simt bătut și dureros după un antrenament. Dar efectele yoga sunt mult mai mari – și mult mai profunde – încât doar să fie o formă de exercițiu. De fapt: vă poate ajuta să vă schimbați corpul la nivel celular pentru a ajuta la crearea mai mult spațiu. Iată ce se află în spatele acestui lucru.

Ce se întâmplă la nivel celular

Yoga face ca întregul corp să fie mai echilibrat în general. Dintr -o perspectivă musculo -scheletică, corpul tău este format din trilioane de celule care se organizează într -o varietate de moduri, care apoi devin țesuturi, care apoi devin organizate și devin organe, care apoi devin sisteme, spune Lara Heimann, un kinetoterapeut certificat și expert în yoga. Cea mai mare parte a zilei nu necesită o varietate de mișcare, astfel încât inevitabil duce la dezechilibru, ceea ce înseamnă că veți avea unele țesuturi care sunt scurtate sau restricționate în timp ce unele nu sunt. Și toate organele tale pot fi afectate de o postură slabă. Așadar, o practică de yoga va face lucrurile mai echilibrate și va aduce echilibru țesuturilor din jurul articulațiilor. Așadar, atunci când vă simțiți agățat în postura dvs. sau restrâns în mișcările dvs., mișcarea prin yoga eliberează țesutul și îl face mai flexibil – motiv pentru care unii spun că yoga aduce mai mult spațiu corpului.

povești conexe Cu magazinul Well+Good, editorii noștri și-au pus anii de know-how pentru a lucra pentru a alege produse (de la îngrijirea pielii până la îngrijirea de sine și nu numai), pariază că îți va plăcea. În timp ce editorii noștri selectează în mod independent aceste produse, efectuarea unei achiziții prin linkurile noastre poate câștiga bine+o comisie bună. Cumparaturi fericite! Explorați magazinul

indiferent dacă faceți naveta la birou, lucrați de pe canapea, urmăriți un copil mic sau sunteți pur și simplu în mers, diminețile pot fi o perioadă grăbită și stresantă a zilei, în special dacă rutina dvs. este complicată. Din fericire, câteva simplificări aici și acolo pot contopi pașii împreună, permițându -vă să vă maximizați timpul, să reduceți stresul și poate chiar să vă bucurați de câteva momente de pace de rezervă înainte de a continua cu restul planurilor. Înainte, versatil, must-have multifuncțional, care vă vor oferi o mână de minute în plus și vă vor oferi șansa de a vă începe ziua pe piciorul drept.

Sfat

cu magazinul de puțuri+bun, dvs. Acum puteți adăuga produse în coșul dvs. chiar de pe această pagină. Doar faceți clic pe produsul de mai jos și mai multe detalii vor apărea într -o fereastră nouă. Apăsați „Adăugați în căruță” și voila! Asta e! Pe măsură ce citiți mai multe articole din magazin, puteți continua să adăugați produse în coș și să consultați când sunteți gata (căutați pictograma căruței din partea dreaptă a ecranului).

Davines oi toate într -un singur lapte – 35,00 USD

un produs, atât de multe funcții. Produsul Davines Oi All-in-One este un detagler, degajat de păr, și o mai ușoară pentru a reduce frizz-ul. De asemenea, funcționează ca o protecție la căldură dacă mai luați câteva minute pentru o lovitură sau un stil cu instrumente fierbinți.

Cumpărați acum CLIP ACRYLIC LOLA Claw-12,00 USD

un updo de 30 de secunde (sau jumătate- Stilul în sus) este al tău pentru a lua cu această piesă versatilă, super utilă. Nu numai că este în întregime în tendință, dar este extrem de practic.

Cumpărați acum Elemis Pro Colagen Cleansing Balm – 64,00 USD

Este un demachiant! Este o mască! Este o îndepărtare a machiajului! Este Balm de curățare a colagenului Elemis Pro! În toată seriozitatea, acest balsam cu parfum de trandafir este un demachiant magnific cu mai multe scopuri și funcționează fantastic cu o piatră gua sha.

Magazin acum Neutrogena Hydro Boost City Shield Water Gel SPF 25-19,00 USD

Acest secret Sosul pentru fața ta combină acidul hialuronic, antioxidanții și protecția solară pentru a merge sub machiaj sau a fi purtat de unul singur. Se topește în porii tăi, se simte ușor (nu gras!) Și te lasă cu un ten plin de rouă.

Cumpără acum Dyson Airwrap-549,00 USD

Ultimul instrument de păr do-it-all, cel mai exact descris Ca baghetă magică pentru părul tău. Airwrap se usucă și stilurile simultan, oferindu-ți fulgere, valuri rapide, valuri sau o lovitură rotundă.

Cumpără acum Nespresso Lattissima O Mașină Espresso Albă mătăsoasă de De’Longhi-399,00 USD

Skp the Line la The Café Și obțineți experiența Bougie Barista cu atingerea unui buton. Datorită sistemului de lapte cu o singură atingere, nu vă limitați la cafea neagră sau la espresso; Puteți obține un cappuccino spumos în simple momente, nu este necesară ortografia (și re-citirea) a numelui dvs. Sezonul de alergii devine mai lung și mai puternic. Dacă vă gândiți că alergiile dvs. sunt mai grave în acest an, probabil aveți dreptate, spune alergistul și imunologul Purvi Parikh, MD. Pe măsură ce iernile sunt din ce în ce mai scurte, emisfera nordică, în special, se încălzește mai devreme în fiecare an – și rămâne cald mai mult, întinzând sezonul alergiei.

Plantele respiră în dioxid de carbon, iar nivelurile de dioxid de carbon cresc pe Pământ ca efect secundar al [schimbărilor climatice], spune dr. Parikh. Este ca și cum plantele sunt pe steroizi, plantele mega-polinatoare producând mai mult polen și pentru perioade mai lungi de timp.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că diferite zone se confruntă cu alergii așa cum nu au avut niciodată. Anumite zone cu mai puțini alergeni sezonieri, cum ar fi Buffalo, New York, unde este mult mai rece, devin locuri care au cele mai grave alergii din țară, spune dr. Parikh.

Alergiile sezoniere sunt atât de intense încât poți Aflați că medicamentele pe care v -ați bazat ani de zile nu vă mai ajută la simptomele voastre. Din fericire, aveți opțiuni.

Schimbările climatice înseamnă că alergiile sunt mai grave în acest an și vor continua să se înrăutățească – aici este ce trebuie să faceți

1. Obțineți un test de alergie

Dacă nu sunteți sigur ce vă declanșează alergiile sezoniere, dr. Parikh spune că a merge la un imunolog vă poate ajuta să identificați la ce sunteți alergic și să creați un regim de tratament mai direcționat și mai eficient .

Este bine, dacă suferiți de alergii în general, pentru a vedea un alergolog certificat de bord și a fi testat, spune ea. Diferiți polenuri sunt în aer în diferite perioade ale anului. De asemenea, s -ar putea să fiți cineva care este alergic la lucrurile interioare, precum și în aer liber, așa că pentru a ști când trebuie să fiți pregătiți, este o idee bună să fiți testat. Pentru că atunci veți ști care sunt declanșatorii voștri și ce să faceți despre ei.

povești conexe În momentul în care am locuit în New York, am vrut să fiu una dintre acele fete mișto care au bicicleta peste tot. Două lucruri m -au oprit. În primul rând, nu am avut o dorință de moarte. )

Dar iată lucrul: căștile sunt de 88 la sută eficiente în atenuarea leziunilor capului și cererii; Nu există nicio scuză pentru a nu purta una de fiecare dată. Găsirea unuia convenabil și la modă, însă, nu a fost întotdeauna ușor.

Nu mai locuiesc în oraș, dar am o serie de prieteni și familie suficient de curajoși să călărească un bicicletă pe străzile cele mai aglomerate din lume. Cadoul pe care le ofer în acest an este unul pe care mi -aș dori să -l am câțiva ani în urmă: The Fend Cask (119 USD), o cască de biciclete pliabilă care te face să vrei să porți unul.

Designul ușor și pliabil al acestei cască este un „schimbător de jocuri” pentru siguranța bicicletei. Disponibil în galben, negru și alb.

Cumpărați acum

Spre deosebire de alte căști pentru biciclete care sunt fixate și clunky, casca de biciclete pliabilă FEND se prăbușește în sine, pliază întreaga cască în jos cu 50 % din dimensiunea sa inițială. Acest lucru îi permite să se încadreze în rucsacuri, pungi de mesagerie, tote de gimnastică, poșete – orice porți cu tine în călătoria ta.

Compare Properties
Add properties to compare.